Prezentare carte

— Noul tău dicţionar de vise  

Enciclopedia viselor pe înţelesul tuturor - ediție digitală - 504 pagini - format .pdf

1. „Imi place citatul ala pe care l-ati pus in carte ca „spiritul popular face ceea ce face de obicei: crede ceea ce doreşte”. Chiar asa e. Imi place si cartea. Merita.”
Marin C-tin, Calarasi

2. „ …chiar ca e un indreptar. Un adevarat indreptar, cu care pot sa ma fac ghicitoare de vise in tot cartierul daca vreau, ca vecinele mele sunt inebunite sa le zic ce inseamna ce-au visat azi-noapte.”
Antonia F., Galati

3. „Domnule parapsiholog Radu Botez cartea d-stra „Enciclopedia viselor” este pentru mine ca o carte de capatai. Cred ca am niste vise prevestitoare, chiar rudele si vecinii spun ca eu parca sunt vrajitoare. De asta am si cumparat cartea, ca sa vada si ei ca eu am dreptate. Ca ce visez noaptea se implineste. Multumesc cu respect.”
Sava T., Oltenita

4. „Va scriu pentru ca situatia ma amuza. Dupa ce am cumparat cartea dumneavoastra am visat sfecla rosie si bineinteles am cautat sa vad ce inseamna. Se spunea acolo ca o sa am mici frecusuri cu cineva, iar eu nu obisnuiesc sa fac asa ceva, iar cu sotul ma inteleg perfect. Ei bine si acum imi vine sa rad, caci dintr-un nimic am ajuns la o neintelegere cu sotul, de era sa ne certam deabinelea. Noroc ca mi-am amintit de visul cu sfecla rosie si i-am spus si lui. Am ras amandoi si ne-am potolit. Zau e buna cartea!”
Ana-Maria, Lugoj

5. „Am cumparat „Enciclopedia viselor” nu fiindca cred in vise, ci fiindca m-am gandit si eu sa scriu asa ceva dar m-am lasat pagubas ca aveam altele pe cap. Daca nu va suparati vreau sa va spun ca e buna cartea, dar putea sa fie si mai buna. Personal cred ca e prea multa teorie, dar mi-a placut zodiacul. Tineti-o tot asa.”
Dumitru-Anton S., Brasov

6. „ …cand am citit cartea nu mi-a venit sa cred ca sunt unii care isi povestesc visele pe internet si atunci m-am dus pe forumul ala din carte si am vazut ca asa e. Abia astept sa o visez pe soacra-mea sa vad ce inseamna, ca noi nu ne prea iubim (pot sa scriu asa ca ea nu stie sa umble pe calculator)”.
Marian D., Medgidia

7. „Sincere felicitari pentru realizarea dumneavoastra. Enciclopedia viselor este o lucrare reusita, completa si folositoare oricui. E buna si doar ca lectura nu numai pentru a interpreta visele. Ma felicit si pe mine ca am cumparat-o, din doua motive: ca-mi place mult si m-a costat putin.”
Alexandrina P., Bucuresti

8. „Sunt pensionar si la rugamintea sotiei am cumparat Enciclopedia viselor si nu-mi pare rau. Nu stam stralucit cu banii si m-am temut ca o sa fie prea scumpa, dar n-a fost asa si ma bucur ca am facut o bucurie sotiei. Dar am de facut o propunere. Sunt unele carti pe internet la care, daca citesti cuprinsul si vrei sa te duci la cap. 3 sau la pagina 93 de exemplu, apesi pe numarul paginii si te duce acolo. Asa trebuie sa rulezi mult si bine pana ajungi. E doar o propunere. Cu mult respect si consideratie.”
Mr.r. Constantin Al., Tg.Jiu

9. „Vreau sa va spun ca am cumparat cartea d-stra pentru mama mea, care tot bombanea ca ii luati painea de la gura. Acum e fericita si i-a crescut si clientela, iar eu am liniste. Am uitat sa va spun ca mama e ”specialista” in interpretarea viselor uneori vin la ea si barbati sa le spuna ce inseamna ce-au visat. Si-i face praf cu cartea!”
Sanda din Corabia, jud.Olt

10. „Stimate autor, ma intereseaza tot ce este despre parapsihologie si paranormal, iar volumul „Enciclopedia viselor” mi-a placut foarte mult, fiindca nu este numai o simpla carte de vise, ci mai mult. Am ajuns la jumate si imi pare extrem de interesanta. Tot respectul pentru munca dumneavoastra.”
Ganea C., Craiova

11. „ …bune articolele, buna cartea de vise, bun si zodiacul. Dar cel mai mult mi-au placut visele alea interpretate. Cam toata cartea e buna.”
Aristide C., Oradea

12. „Domnu’ Radu Botez, prietenele mele ma invidiaza ca am cumparat Enciclopedia viselor. Le-am recomandat sa o cumpere si ele. Cat platiti pentru publicitate? Ha, ha, ha…”
Elvira D., Cluj

13. “Adorabila cartea “Noul tau dictionar de vise”. Mi-a amintit de tinerete, dar vad ca si acum se “poarta” interpretarea viselor, ca in vremea lui Jung si Freud. Dar mai detaliata, mai personalizata, mai elaborata. Bravo, domnule autor! Felicitari.”
Prof. Varciu, Sibiu

14. “Domnule parapsiholog Radu Botez,
Mi-a placut mult volumul dumneavoastra “Enciclopedia viselor” Asi dori sa stiu cum pot sa iau legatura cu dumneavoastra, deoarece am unele problem de familie si cred ca ma puteti ajuta”.
Radu Ioana, Pitesti

15. “ce mai carte!!!!!! nu mi plac mie chestiile astea da a cumparat nevasta-mea “enciclopedia viselor” si mia placut sa ma uit pe visele altora”.
Militaru Vasile

16. “Stimate domnule Radu Botez,
Am achizitionat volumul “noul tau dictionar de vise” editie virtuala si in primul rand am remarcat pretul ei foarte atractiv. Cand am primit-o si am inceput sa o rasfoiesc am fost uimita de vastitatea subiectelor abordate (pe cand eu credeam ca este o simpla carte de vise). Apreciez pozitiv munca dumneavoastra si va multumesc.”
Adina V., Baia Mare

17. “Suntem un grup de iubitori de animale din Dej. Colegul nostru de voluntariat A.V. a cumparat “Enciclopedia viselor” on-line, scrisa de dumneavoastra si am fi fost curiosi sa aflam daca si animalele viseaza? Poate ca intr-o alta editie ne veti da si aceasta informatie. Va multumim, cu mult respect,
Grupul “Prietenii omului” din Dej

18. “Doresc sa stiu daca “Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor” a aparut si tiparita pe hartie? Si daca “da”, de unde o pot achizitiona?”
Arnica Marioara, Buzau